Tuotteet

Valmistamiamme majoitteita yhdistävät käytönnöllisyys ja pitkät perinteet. Jo vuosia ovat retkeilijät, partiolaiset, vaeltajat ja muut luonnossa liikkujat luottaneet tuotteisiimme. Myynnissä olevat majoitteemme ovat valmiita tuotteita ja myynnissä oheisilla hinnoilla. Näihin voidaan tehdä myös asiakkaan tarpeen mukaan lisä- ja muutostöitä, mutta ne tehdään aina erillisen sopimuksen mukaan ja tuntityöhinnaston mukaan.


VAELLUSLAAVU

Vaelluslaavua saa joko 70g/m2 hopeoidusta nylonkankaasta tai 160g/m2 -polyester kankaasta. Vaelluslaavun saa myös tilattua oven, hyttysverkon tai/ja pohjan kanssa. Vaelluslaavun pohjan mitat ovat 210cm x 180cm ja korkeus 140cm / 70cm.

alk. 190€
 


LOUE

Loue on kevyt ja vähän tilaa vievä varuste.  Kangas on vettä hylkivää taffeta kangasta, 70g/m2. Avontulen äärelle varmasti loue -majoite on se kaikkien kaunein ja tunnelmallisin. Kartio mallinen ratkaisu, jossa puolet seinästä on avoin. Loue pystytetään tuuleen nähden sivuttain, jolloin savusta on vähiten haittaa. Milloin louteita on kaksi, tulee ne pystyttää siten vastakkain, että nuotio on niiden välissä.

alk. 150€


PE-PA LAAVU

  • Pepa -laavu on kätevä ja monipuolinen pressu. Kangasmateriaalina on käytetty vettähylkivää taffeta kangasta.
  • Pepa -laavun pohja-koko on 300x300cm ja siitä on mahdollista koota erilaista versiota sekä liittää yhteen toisten vastaavien kanssa.

alk. 190€


KOTATELTTA

Kotalaavu soveltuu moneen eri käyttöön. Retkeilyyn, vaellukseen, kanoottiretkille, metsämajaksi, taukotuvaksi yms. Kotalaavuja tehdään erikokoisia ja erilaisista materiaaleista asiakkaan toiveiden mukaan. Kotalaavu pystytetään yhdellä keskisalolla ja maa kiiloilla. Salot voidaan jakaa joko 60 cm tai 90 cm pätkiksi. Kotalaavu, jonka halkaisija on 4,2 m ja korkeus n. 3 m painaa minimissään n. 3,9 kg. Laavussa voi polttaa myös nuotiota. Kotalaavun yläosassa on kiinteät savuaukot, joiden päällä liikkuvat sadeläpät. Kotatelttaan on saatavana pohja, kastevaate ja kamina-aukko lisävarusteina.

alk. 490€

 


PYRAMIDITELTTA

Kuvassa oleva pyramiditeltta on asiakkaamme tilaama mittojen mukaan valmistamamme kappale ja se on nimenomaisesti valmistettu vastaamaan etelämantereen vaihtelevia ja vaativia ilmasto-olosuhteita. Kuvan teltan koko on 300x300cm ja korkeus samoin 300cm ja sisältää myös sisäteltan.

Kysy hintaa

 


TII-PII

Valmistamme myös perinteisiä telttoja mittojen mukaan. Perinteiset Tii-piit, keskiaikateltat ja viikinkiteltat. Perinneteltat tehdään paksusta puuvillasta.


FINNROVER

Valmistamme myös suomalaiseen eränkäyntihistoriasta ja retkeilyperinteistä ammentavat FinnRover-merkin tuotteet. Bushcraftareiden ja muiden perinneretkeilijöiden suosimat FinnRover louteet ovat myös myynnissä kauttamme.

Lisätiedot FinnRover-tuotteista:
FinnRover – Wilderness Collection™