FinnRover – Wilderness Collection ™ 

Perinteisiä suomalaisia retkeilyvälineitä.

FinnRover Loue on alkuperäisen A.E. Järvisen kehittämän avotulimajoitteen pohjalta Kullevo Kemppisen valmistaman Lapin-louteen tarkka kopio.

FinnRover –louemallisto on tehty kunnioittamaan vanhoja suomalaisia eräperinteitä. Mallistossa on kolme vaihtoehtoa, joissa louteiden muoto on kaikissa sama, mutta materiaalit ja mitat vaihtuvat. Mallit on nimetty niiden alkuperäisen ajankohdan ja avainhenkilön mukaan, jolloin materiaalivalintakin kuvastaa ajanmukaista tunnelmaa.


Loue M34 (Järvinen) on tuhdista puuvillasta (valkoinen tai vihreä), nahkavahvikkein tehty perinnemalli. Se henkii aikaa, jolloin A.E. Järvinen kirjoitti louteesta Metsästys- ja Kalastuslehdessä. M34 on malliston painavin, mutta tarjoaa varmasti autenttisen tunnelman avotulen loisteessa.

Loue M64 (Kemppinen) on vihreästä Nylon Taffetasta valmistettu Kemppisen jäämistöstä löydetyn mallin upeasti mukailtu kopio. Myös siinä on tyyliin sopivat nahkavahvikkeet. Kun alkuperäinen Laila Kemppisen ompelema loue oli kauttaaltaan ruskeaa nailonia, on tässä mallissa hopeoitu sisäpuoli.

Loue M94 (Corander) on vankasta polyesteristä valmistettu kookkaampi malli, jonka mitat ovat erätaitokouluttaja Nalle Coranderin neljälle hengelle tarkoittamasta mallista. Tässäkin louteessa on hopeoitu sisäpinta ja nahkaiset vahvikkeet.

Loue M16 (Retkinikkari) on puuvillapolyesterikankaasta (vanha armeijan sissitakin lumipuolikangas) valmistettu erinomainen perinteitä noudatteleva uutuus. Kangas on repeytymistä kestävää ripstoppia ja vahvikkeet muista poiketen muovia.


Nimi, malli materiaali korkeus paino hinta
Loue M34, (Järvinen) Puuvilla 285 cm 3,3 kg 460€
Tuhti puuvillainen 2-hengen malli 265g/m2 Tilaa
Loue M64, (Kemppinen) Nylon Taffeta 285cm 1 kg 170€
Kevyt 2-hengen malli 70g/m2 Tilaa
Loue M94,  (Corander) Polyester 330 cm 2,5 kg 250€
Isompi 2-4 -hengen malli 130g/m2 Tilaa
Loue M16, (Retkinikkari) Puuvillapolyesteri 285 cm 2 kg 270€
2-h malli Tilaa

FinnRover-louteiden ”isä” on Joppe Ranta ja niiden valmistuttajana toimii Retkinikkari ky, joka myös myy tuotteita suoraan kuluttajille ja jälleenmyyjille. Louteiden luonnollinen jakelupaikka on Partioaitta, joka jo 1960-luvulla ensimmäisten joukossa myi loue-vaatteita, parhaimmillaan jopa neljää eri mallia. Uuden malliston valmistaja on Laatuteltta Ky Vilkman, eli entinen helsinkiläinen Telttatyö, joka alun perin Partioaitan louteetkin valmisti. Loue on siis palannut juurilleen.

Lisää louteen historiasta:
www.retkinikkarintarinat.fi > loue

Joppe Ranta
joppe@retkinikkari.fi | +358 500 705185


TILAUSLOMAKE – FinnRover

TILAAJAN YHTEYSTIEDOT

Toimitustapa*
PostiPakettiautomaattiMatkahuoltoNouto

Laskuun lisätään toimituskulut valitun toimitustavan mukaan.
Voit halutessasi pyytää toimituksen myös Postin pakettiautomaatiin.
Automaattien tiedot löytyvät Postin palvelupiste-haulla.

Lisätietoja

FinnRover-tilauksissa lähetämme laskun asiakkaalle ja laitamme tilauksen työn alle. Tuotteita ei ole varastossa, vaan ne tehdään tilauksien mukaan. Valmistumisaika on noin kaksi viikkoa. Toimitamme tilauksen, kun maksu näkyy tilillä.

 

FinnRover on Suomen Erätaito Ry:n (www.suomenerataito.fi) suosittelema tuotemerkki , mutta tuotteet toimitetaan Partioaitan, Laatuteltta Ky Vilkmanin (www.laatuteltta.fi) tai Retkinikkari ky:n (www.retkinikkari.fi) kautta.